POGOJI POSLOVANJA

OSNOVNI PODATKI PRI NAKUPU

Za prodajo slik je pooblaščen Zavod za vizualno kulturo, Sela pri Kamniku 25, 1241 Kamnik, davčna številka: 81458096, matična številka: 6428436000, registriran na Okrožnem sodišču v Ljubljani, TRR: SI56 0231 1026 0525 277 (NLB d.d.). Zavod ni zavezanec za DDV.

Preko spletne strani www.hischa.si kupujete brez tveganja. Izdelek je predstavljen z osnovnimi podatki, slikami in opisom. Za nakup izdelka vpišete vaše podatke in nam posredujete naročilo. Naročilo je dokončno potrjeno s plačilom po predračunu.

DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE

Za prevzem naročene slike se bomo predhodno osebno dogovorili. Vabljeni ste, da jo sami prevzamete na naslovu Sela pri Kamniku 25, 1241 Kamnik, kjer si boste lahko v naši družbi ogledali lokacijo in se pobliže seznanili s projektom Hischa.

V kolikor slike ne boste uspeli osebno prevzeti, vam jo bomo po dogovoru dostavili na vaš naslov.

PLAČILO

Možno je le plačilo po predračunu. Po izpolnjenem obrazcu boste prejeli predračun s podatki za plačilo.

Račun boste prejeli ob prevzemu slike.

CENA SLIK

Vse navedene cene so brez vključenega DDV. Cena slik je določena in se ne spreminja.

Možen je tudi nakup z DDV. V tem primeru je cena posamezne slike 22% višja.

POSEBNA UGODNOST

Vsak kupec umetniškega dela prejme brezplačen dostop do YouTube kanala. Kupci unikatnih umetniških del pa poleg dostopa do YouTube kanala prejmejo še knjigo HISCHA avtorja Noaha Charneya, ki bo dokumentirala projekt.

V kolikor se bodo strinjali, bodo podporniki projekta v knjigi tudi omenjeni.

DOSTOP DO YOUTUBE KANALA

Z enkratnim plačilom 50 EUR si zagotovite dostop do YouTube kanala, na katerem bo podrobnejše spremljanje gradnje z video posnetki ključnih opravil in intervjuji z mojstri.

Ko se odločite za nakup dostopa do YouTube kanala, izpolnite obrazec z vašimi podatki in potrdite naročilo. Po izpolnjenem obrazcu vam bomo poslali elektronsko potrdilo o naročilu in predračun.

Povezave do posnetkov vam bomo posredovali po elektronski pošti.

Kupci umetniških del imajo omogočen brezplačen dostop do YouTube kanala.

VRAČILO BLAGA

Kupec lahko vrne izdelek v 15 dneh in zahteva vračilo kupnine. Pri tem vam ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Za vračilo kupnine mora biti izdelek nepoškodovan.

Naslov za vračilo je enak kot na računu.

Šteje se, da je vračilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Zavrnjenemu izdelku mora biti priložen račun. Ponudnik vrne celotno odkupnino v roku 15 dni.

ZASEBNOST PODATKOV

V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov se obvezujemo varovati vaše osebne podatke, poslane pri naročilu.

V kolikor se boste ob nakupu slike strinjali, da vas navedemo kot podpornika projekta, bo vaše ime, oziroma naziv podjetja, objavljeno na spletni strani in v izdani knjigi Hischa. Ostali zasebni podatki ne bodo objavljeni.

ARHIVI

Dogovori in računi med naročnikom in prodajalcem so arhivirani na sedežu podjetja Zavod za vizualno kulturo, Sela pri Kamniku 25, 1241 Kamnik.

Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo, ki jo pošlje na naš elektronski naslov (hischa.schlegl@gmail.com)

TEHNIČNI KORAKI NAROČEVANJA

Ko se odločite za nakup preko spletne strani www.hischa.si izpolnite vaše podatke in potrdite naročilo. Vpis podatkov, označenih z *, je pri naročilu obvezen.

V kolikor želite kupiti umetniško delo z DDV, vas prosimo, da nas o tem obvestite na elektronski naslov hischa.schlegl@gmail.com.

Plakati so izdani v omejenem številu 10 izvodov. Vsak plakat je kaširan in ročno podpisan ter oštevilčen po vrstnem redu nakupa.

Pri nakupu plakata v polje „Število izvodov“ vpišite željeno količino.

Na koncu naročila je potrebno označiti še, da se strinjate s pogoji poslovanja.

Po izpolnjenem obrazcu vam bomo poslali elektronsko potrdilo o naročilu in predračun. Vaših podatkov ne bomo posredovali nikomur.

Po plačanem predračunu se bomo osebno dogovorili o načinu predaje umetniške slike in če se strinjate, da vas navedemo kot podpornika projekta z objavo vašega imena na spletni strani in v izdani knjigi.

Naročilo lahko prekličete tako, da pošljete elektronsko sporočilo z zadevo „PREKLIC NAROČILA“ na hischa.schlegl@gmail.com.

Z nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.

Razumem in želim nadaljevati.